Det går snabbt att byta ramar!

Visst gillar man att ha framme och hänga upp konst och personliga minnen. Precis som allt annat går även inredningstrender i vågor, däremot ändrar vi sällan åsikt om vilka fina bilder som ska pryda vårt hem. Det går snabbt att byta ramar! För ibland kan det vara det enda som behöver göras för att det som är inramat ska kännas lite nytt och fräscht!

Framhäv det du vill ska synas

Kanske har väggarna hemma målats eller tapetserats om, en tavla kan ha flyttats från en vrå till en annan. Då kan förutsättningarna för att en bild ska synas helt förändrats. Att bara byta färg på ramen, eller varför inte storlek, kan göra en enorm skillnad för helhetsintrycket! Man vill ju att det man har på väggarna ska lyftas fram och synas på bästa möjliga sätt. Det är verkligen lätt att anpassa ramen med en ny färg, form och storlek så att den känns helt rätt!

Det går snabbt att byta ramar!

Det är enklare än man tror

Det finns som sagt många olika anledningar att byta ramar. Oavsett anledning så är det både smidigt och enkelt att byta ut och uppdatera ramar! Kanske är det färgen, storlek eller stil på ramen som gör att det man ramat in förändras både snabbt och smidigt till något bättre. Att byta ramar är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att förnya hemma!