Hur mycket kostar nya lister?

Efter ett tag kan man behöva byta lister hemma om man inte kan eller har lust att slipa och måla om de man redan har. Då det är ett ganska slitsamt arbete som kräver mycket tid och tålamod väljer många att köpa nya lister även om det alternativet blir dyrare.

Vilken typ av list?

Då det finns massa olika varianter av lister kan det vara bra att först fundera på vad det är man vill ha. Färgval, mönster, smala eller breda och kvalité. När man sedan vet ungefär vad det är man är ute efter är det lättare att åka runt till olika ställen eller söka på internet. Men hur mycket kostar nya lister?

Priser på lister

Hur mycket kostar nya lister? Det vill dem flesta vill ha svar på innan de börjar att byta ut listerna hemma. Priset på lister beror på flera faktorer. Vad är det för typ av list du söker? Är det golvlister, dörrlister eller någon annan typ av list? Materialet har också stor betydelse då plastlister oftast är billigare än trälister. Dem flesta väljer trälister då de har bättre kvalitè.

Det finns ett stort utbud av lister och priserna brukar ligga på mellan 20kr metern till 600kr metern beroende på vilket material och kvalitè man är ute efter. De flesta butikerna erbjuder kunden att kapa listerna på plats i butiken till den längd kunden önskar. Men många väljer att göra det hemma för att vara säker på att måtten stämmer överens då man kan ha missat något som man ser när man börjar sätta fast listerna.

Pris beror på val av list

När det väl är dags att ge sig ut och leta reda på de lister man önskar i hemmet så har man det mesta klart för sig. Såsom färg, mönster, material och kvalité. När man har en idé om allt detta så är det mycket lättare då det finns väldigt mycket lister att välja bland. Så hur mycket kostar nya lister? Beroende på vilken budget man har till att köpa lister så finns det både billiga och dyra att välja bland.

Så hur mycket kostar nya lister?