Olika färger på lister

När det handlar om att sätta upp lister i taket och efter golvet så tänker många direkt vitt överallt. Den som vill liva upp det hela lite kan sätta flera olika färger på lister. Direkt blir det ett helt annat rum med spännande detaljer som många kommer lägga märke till.

Smycka rummet med olika färger

Att sätta upp lister är inte alltid så roligt. Det kan vara snyggt att se till att listerna i taket har samma färg som själva taket. På så sätt smälter de enkelt in med taket och ger ett mycket trevligt intryck. Sedan kan man välja annan färg på lister till golv.

Golvlisterna kan antingen ha samma färg som taklisterna eller gå i exempelvis trä för att ge en mer gedigen snickerikänsla i rummet. Det kan också handla om att man antingen vill framhäva tapeten eller vill att listerna på golvet mer ska smälta in mot tapeten. Det handlar mycket om personligt tycke.

Lister gör rummet helt

Lister gör ett rum fullständigt och får det att kännas färdigt. Genom att sätta in olika färger på lister så sätter man sin egen personliga prägel på rummet. Tänk efter lite innan listerna ska sättas in och se till att det blir som du själv önskar. I detta fall finns inget rätt och fel utan det handlar om att du som bor där ska trivas och vara nöjd.

Sätt in olika färger på lister

Olika färger på lister kan ge ett mycket lekfullt och spännande intryck. Det behöver inte vara vitt överallt utan man kan skapa sin egen touch på det hela. Att sätta in svarta lister efter golvet kan ge en mycket snygg inramning av tapeten i rummet. Ofta lägger man mycket tid och tanke till vilket tapet som ska in men listerna tar man bara lite för givet. Rama därför in tapeten som en tavla och visa upp den!

Kolla på olika färger på lister

Olika färger på lister låter för många som en mycket märklig idé. Men varför egentligen? Lister sätter man in i ett rum och de sitter ofta kvar en lång tid. Det går att välja mellan smala och breda lister. Vissa är släta andra är utsmyckade. Kanske du vill ha en list som har lite utsmyckning på sig och ger ett mycket elegant intryck till rummet. Ett extra bidrag till ett vackert rum, olika färger ger ett speciellt intryck.